Over mijn grootste hobby! 

 

Kerkorgels bespelen van binnen- en buitenland.

Sinds 2016 trekken wij met zijn vieren zo'n beetje heel Nederland door   met als doel; de mooiste orgels van Nederland te bezoeken en te bespelen!

 

Hoe het begon:

 We waren in de zomervakantie van het jaar 2016 naar de Duitse provincie Thüringen gegaan. Daar hielden we als vakantiepark een Sing-in bij een Luthers kerkje, toen ontmoete ik Jaap Hoek uit Katwijk aan Zee waar ik gelijk met thuiskomst een afspraak mee maakte voor de Grote of St. Martinikerk te Doesburg! Toen vroeg Jaap vind je het goed als er ook nog een vriend van me meegaat(Corne Duijven)? Ik zei: ''altijd gezellig'', hoe meer zielen hoe meer vreugd. Dus zodoende, bij het volgende orgel Nieuwe kerk te Katwijk aan Zee kwam Willem van Duijn erbij en zo is de vriendengroep ontstaan en er  kunnen er nog 2 bij!

We hopen als de HEERE het geeft nog talloze orgels te bespelen! Mijn wens is om nog eens het vijf klaviers orgel in de Saint Eustache in Parijs te bespelen.

 

Lijkt het je leuk met ons op een mooi kerkorgel te spelen? Stuur dan even een mailtje: maartenskerkzaltbommel@outlook.com